Diensten

Centrale verwarming

Warren Claerhout zorgt voor een professionele installatie van uw centrale verwarming, en dit van A tot Z. Op deze manier bent u steeds zeker van een kwalitatieve en veilige installatie. De installatie van een nieuwe cv-ketel, of het onderhoud hiervan, zal er voor zorgen dat uw energiefactuur niet onnodig de hoogte in schiet. Daarnaast draagt u zo ook uw steentje bij aan het milieu en aan het behalen van de Kyotonormen.

Professionele installatie van A tot Z

Warmtepompen

Warmtepompen hebben een hoog rendement, wat er voor zorgt dat u 40 à 50% bespaart op uw verwarmingskosten. Verder zijn ze milieuvriendelijk en vragen ze weinig onderhoud. Warren Claerhout plaatst warmtepompen voor uw verwarming en voor het leveren van warm water in privéwoningen, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen en industriële gebouwen voor KMO’s.

Vloerverwarming

Vloerverwarming heeft over de eeuwen zijn deugdelijkheid al lang bewezen; het principe werd namelijk al tijdens de tijd van de Romeinen toegepast!

Vloerverwarming heeft heel wat voordelen.
Zo is er een lagere temperatuur nodig om een ruimte te verwarmen omdat het stralingsoppervlakte verspreid wordt over de hele vloer.

Dit leidt tot een lager verbruik van energie waardoor u op termijn heel wat geld bespaart. Verder is het ook plaatsbesparend en heeft u geen radiatoren nodig. Bovendien vraagt vloerverwarming heel weinig onderhoud.

Wanneer de installatie specifiek wordt aangepast, kunt u ook koelen met vloerverwarming. In dat geval mogen de vloeren nooit onder het dauwpunt gaan, anders ontstaat er immers vocht en wordt de vloer glad.

Sanitair

Bij Warren Claerhout kunt u ook terecht voor het plaatsen van al uw sanitair. Wij komen ter plaatse voor een verkennend gesprek en zorgen voor een degelijke installatie, waarbij rekening gehouden wordt met al uw noden en wensen.

Warren Claerhout werkt enkel met kwalitatieve groothandels, meer bepaald Alsan, Sax en Desco.

Die staan garant voor jarenlang badkamerplezier. Als u dit wenst, plaatsen wij ook sanitair van andere merken en dit zowel voor particulieren als bedrijven.

Contact

Overtuigd? Warren Claerhout kan u dan zeker verder helpen. Wij zorgen voor een professionele plaatsing van uw vloerverwarming, rekening houdend met uw wensen en noden. Indien u vragen heeft, meer informatie wenst of een gratis offerte wilt aanvragen, kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.